Strijp-S Eindhoven - uniek beeld van voor de renovatie

van Bas Wolfs

- Werkcode: 70 504

Bas Wolfs over Strijp-S Eindhoven - uniek beeld van voor de renovatie

In Eindhoven staan de voormalige Philips fabrieken in Strijp-S. In juli 2011 had ik de bijzondere gelegenheid om de - toen leegstaande - gebouwen te fotograferen. Dit is een uniek kijkje in gebouw SAN. Inmiddels is de verbouwing voltooid en bevinden zich lofts in dit gebouw. De plafonds in de lofts zijn bewaard gebleven zoals op de foto. De naam van het gebouw is inmiddels omgedoopt tot Anton, naar Anton Philips, een van de oprichters van Philips. Meer foto's van Strijp-S in mijn winkel baswolfs.werkaandemuur.nl. Wil je 'm liever in zwart-wit? Neem gerust contact met me op via info@baswolfs.nl.
Zie ook de zwart-wit versie op http://www.werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/Strijp-S-voor-de-renovatie/144678/132
Strijp-S Eindhoven - uniek beeld van voor de renovatie vind je in de categorieën Anton, Appartement, Architectuur, Bewerking, Contrast, Dieptewerking, Eindhoven, Fotografie, Gerard, Groothoekobjectief, Historisch, Industrie, Kleuren, Koninklijke Philips, Lichtval, Loft, Nederland, Oud, Perspectief (meetkunde), Plafond (bouw), Prachtig, SAN, SBP, Sfeer, Steden, Stemmig, Strijp-S, Urban / Street, Verlaten plekken, Vlakverdeling, Werkaandemuur, extreem, groothoek, industrieel verleden, lofts, perspective, rustig, spectaculair, unieke beelden en verrassend.
Bas Wolfs profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bas Wolfs

Ik fotografeer sinds mijn vroege jeugd. Fotograferen is voor mij de combinatie van iets moois maken en er lekker op uit gaan, de natuur in. De meeste foto's maak ik dan ook in de natuur, in de stad of op reis. Ik probeer de schoonheid van de wereld om mij heen vast te leggen met spannende compositie en belichting.

Alle werken van Bas Wolfs


Waarom je kiest voor Strijp-S Eindhoven - uniek beeld van voor de renovatie als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Strijp-S Eindhoven - uniek beeld van voor de renovatie van Bas Wolfs

Koop de foto Strijp-S Eindhoven - uniek beeld van voor de renovatie van Bas Wolfs op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 70 504
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden