Strijp-S Eindhoven - voor de ombouw tot lofts

van Bas Wolfs

- Werkcode: 70506

Bas Wolfs over Strijp-S Eindhoven - voor de ombouw tot lofts

In Eindhoven staan de voormalige Philips fabrieken op Strijp-S. In juli 2011 had ik de unieke gelegenheid om de - toen leegstaande - gebouwen van binnen te fotograferen. Dit is een uniek kijkje in gebouw SAN. Inmiddels is de verbouwing voltooid en bevinden zich lofts in dit gebouw. De naam van het gebouw is inmiddels omgedoopt tot Anton). Meer foto's van Strijp-S in mijn winkel baswolfs.werkaandemuur.nl.
Wil je 'm liever in kleur? Neem gerust contact met me op via info@baswolfs.nl.
Strijp-S Eindhoven - voor de ombouw tot lofts vind je in de categorieën Anton, Appartement, Architectuur, Bewerking, Contrast, Dieptewerking, Eindhoven, Fotografie, Gerard, Groothoekobjectief, Historisch, Industrie, Industrieel erfgoed, Koninklijke Philips, Lichtval, Loft, Nederland, Oud, Perspectief (meetkunde), Plafond (bouw), Prachtig, SAN, SBP, Sfeer, Steden, Stemmig, Strijp-S, Urban / Street, Verlaten plekken, Vlakverdeling, Werkaandemuur, Zwart-wit, extreem, groothoek, industrieel verleden, lofts, perspective, rustig, spectaculair, unieke beelden en verrassend.
Bas Wolfs profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bas Wolfs

Ik fotografeer sinds mijn vroege jeugd. Fotograferen is voor mij de combinatie van iets moois maken en er lekker op uit gaan, de natuur in. De meeste foto's maak ik dan ook in de natuur, in de stad of op reis. Ik probeer de schoonheid van de wereld om mij heen vast te leggen met spannende compositie en belichting.

Alle werken van Bas Wolfs


Waarom je kiest voor Strijp-S Eindhoven - voor de ombouw tot lofts op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strijp-S Eindhoven - voor de ombouw tot lofts van Bas Wolfs

Koop de foto Strijp-S Eindhoven - voor de ombouw tot lofts van Bas Wolfs op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 70506
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.