Strijp-S Eindhoven

Strijp-S Eindhoven van Bert Meijers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Strijp-S Eindhoven

van Bert Meijers

Strijp-S Eindhoven van Bert Meijers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 760942
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
251 gratis verzending!

Omschrijving

Strijp-S is een wijk en voormalig bedrijventerrein in het stadsdeel Strijp in Eindhoven. Het terrein behoorde toe aan elektronicaconcern Philips. Vanaf 2000 zijn er zowel woningen als bedrijven uit de creatieve sector gevestigd.
Meer info op https://strijp-s.nl/
Bron: Wikipedia

Dit werk wordt aangeboden door Bert Meijers

Bert Meijers profielfotoIn 2010 ben ik gestart met fotograferen. In het begin stond de camera altijd in de automatische stand.
​Na enige tijd vond ik dat ik betere foto's moest gaan maken. Daarom volgde ik een beginnerscursus bij Detail in Beeld van Leon Frenken. Hier leerde ik veel en kreeg steeds meer zin om te fotograferen.
​In de afgelopen jaren heb ik masterclasses gevolgd bij:
Bob Luijks , Nando Harmsen en Marcel van Balkom (natuur fotografen)
Brendan de Clercq , Jose da Silva en Marina Murasheva (portret en fashion fotografen). Ook bij een masterclass van Marcel van Berkel (Allround fotograaf) leerde ik veel.
​Ik hou er niet van om me te specialiseren in een bepaalde soort fotografie. Je vind dan ook veel verschillende soorten foto's van me op deze site.
Op mijn website https://www.beluraniphotography.com zie je meer van mijn werk. Mocht daar een foto bij staan die je graag wilt kopen kun je me altijd contacteren via Beluraniphotography@gmail.com.

Alle werken