Strong Point van Bianca Lever

Werkcode: 1 056 477 Kopieer de werkcode

Bianca Lever profielfoto Uit de serie Urban Wildlife een hedendaags portret van een neushoorn die zo van het doek af lijkt te stappen.

Als groot liefhebber van Afrikaans wildlife, gevoed door meerdere bezoeken aan de prachtige safariparken in de Serengeti in Kenya ben ik tot deze serie wilde dieren gekomen. Deze majestueuze dieren in hun natuurlijke habitat te hebben mogen aanschouwen is met woorden niet te beschrijven. Ik heb getracht dit gevoel te weerspiegelen in mijn schilderijen en de twee werelden van de mensen (Urban) en de dieren (Wildlife) gecombineerd.
Kunst mag best een beetje 'schuren' en dat is precies wat hier gebeurt door het combineren van deze twee verschillende werelden in de twee verschillende stijlen Street art en Fine art.

De originele schilderijen in deze serie zijn allen opgebouwd uit meerdere lagen gemengde technieken waarbij het dier volledig geschilderd is in olieverf waardoor er door de toepassing van warme en koele pigmenten veel diepte is ontstaan.

Deze kleurrijke neushoorn voelt zich thuis in elk interieur. Het originele werk hangt in een prachtige vakantiewoning in Noorwegen.

Dit werk wordt aangeboden door Bianca Lever

Opgroeien in de metropool en regeringsstad Den Haag in Nederland en een carrière in de luchtvaart zijn duidelijke en sterke invloeden op het werk van internationaal verkopend kunstenaar Bianca Lever. Haar passie voor kunst ontdekte ze later in haar leven, alsof al die ervaringen op zoek waren naar een creatieve uitweg. Dit heeft geleid tot het behalen van een kunstdiploma en het nastreven van een carrière in de kunst.

Het abstract realistische werk van Bianca Lever is expressief en uitgesproken. Haar realistische figuren, mensen en dieren, zijn geschilderd op pop- en streetart-achtige achtergronden. Haar mixed media proces waarin verschillende technieken en stijlen worden gecombineerd is zowel doordacht als intuïtief en verkennend, waarbij ze altijd de grenzen verlegt. Haar motto “Wees nieuwsgierig, ontdek en ervaar” is terug te zien in haar werk. Er is veel nevenschikking, contrast en zichtbare gelaagdheid. Altijd eindigend met meerdere lagen olie om de kleuren nog intenser te maken en meer diepte te creëren door het gebruik van koude en warme pigmenten.

Bianca reist nog veel en woont en werkt midden in artistiek en inspirerend Italië waar ze schildert vanuit haar atelier met een prachtig uitzicht op de Apennijnen.

Meer weten over Bianca Lever?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Antoinette
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Eberhard
    Nederland
    5 / 5

    Er zit echt passie en inzet achter !!!
    Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Albert & Conny
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig kwaliteit canvas, fotopapier en keurige levering.
    Goede uitgebreide website. Vriendelijke medewerkers. Goede informatie over leveringstijden. En zeer mooie kwaliteit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    E
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel!
    Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Piet Sanders
    Nederland
    5 / 5

    simpel en betrouwbaar
    mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Rolf
    Nederland
    5 / 5

    Wandpaneel geslaagd
    Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Dick
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed geregeld
    Duidelijke website, veel keuze, redelijk snelle levering, goede communicatie. Maakt de belofte goed waar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Barbra
    Nederland
    5 / 5

    Goede advisering en service ook bij problemen
    Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    NICOLE
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Tiny
    Nederland
    4 / 5

    Super!
    Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Strong Point van Bianca Lever op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden