Structuren aan de kust

Structuren aan de kust van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 35024

Structuren aan de kust van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Structuren aan de kust van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Nederlandse kust. Wie geniet er niet van lange wandelingen langs onze mooie kuststrook? Het ruisen van de zee, het zoute water dat soms verrassend aan je voeten knabbelt. Het strand ligt bezaaid met dingen die door de golven op het land worden geworpen. Tussen alle spullen, zou je door de hoeveelheid er bijna aan voorbij lopen: schelpen. In alle kleuren, formaten en vormen. Kruip je er dichter op, dan blijven deze ware kunstwerken steeds weer boeien. Het is niet voor niets dat de kinderen na een bezoekje aan het strand met (jas)zakken vol terugkeren naar huis. Mijn herinnering verdwijnt op de geheugenkaart van mijn camera, in de vorm van een samenspel tussen schelpen en het zand.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken