Structuur op het strand in een  vliegende storm

Structuur op het strand in een vliegende storm van Tineke Laverman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 211101

Structuur op het strand in een vliegende storm van Tineke Laverman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
96 gratis verzending!
Structuur op het strand in een  vliegende storm van Tineke Laverman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Abstract beeld van prachtige structuren welke ontstaan door de speling van wind , water en zand Ieder moment is dit altijd weer anders en doet je beseffen dat het leven betrekkelijk en veranderlijk is. Deze foto is gemaakt op het Noordzeestrand van Ameland tijdens een storm.

Over Tineke Laverman

Tineke Laverman profielfotoFotografie is een prachtig medium. Het moment pakken, de tijd vastleggen: ik zie iets en leg dat vast. Wat ooit begon met een Agfaboxje toen ik een jaar of 10 was, heeft me nooit meer losgelaten. Waarnemen is daarbij voor mij het belangrijkst, of dat nu gaat om gebeurtenissen, landschappen, dieren, natuur , stadsleven, objecten of wat dan ook. Mijn echte specialiteit ligt er in om met fotografie de kijker anders te laten kijken, even op het andere been te zetten.: Is het idee of werkelijkheid. Mooie reacties zijn : goh, ja, maar je moet het wel zien, of jee, het is net een schilderij of mooi, dat je mij zo anders laat kijken ! En waarnemen is natuurlijk ook onmisbaar bij oa mijn werk als coach, maar daarvoor verwijs ik graag naar mijn pagina op Facebook : Idee of Werkelijkheid.

Alle werken