Structuur van een trap

Structuur van een trap van Wytze Plantenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Structuur van een trap

van Wytze Plantenga

Structuur van een trap van Wytze Plantenga

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 724965
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

De trap in dit museum spiegelde zich in de glazen koker van de lift. Omdat ik nooit een flits gebruik, zit er een korrel in de foto. Gezien het onderwerp vind ik dat juist wel toepasselijk en draagt het bij aan de sfeer van de foto.

Dit werk wordt aangeboden door Wytze Plantenga

Wytze Plantenga profielfotoNa vele jaren fanatiek te hebben gefotografeerd en vele aanmoedigingen om vooral toch meer met mijn foto’s te gaan doen, heb ik de stap genomen om een aantal van mijn foto’s aan te bieden op Werk aan de Muur. Ik ben begonnen met analoge fotografie. Stapte destijds snel over naar het fotograferen in zwart-wit. Bij de overstap naar digitaal fotograferen, stel ik mijn camera op een dusdanige manier in, dat de foto’s het meeste lijken op wat vroeger mijn favoriete film was. Soms zet ik een foto wel om naar kleur, maar alleen wanneer dit een functionele bijdrage levert aan de foto. Mijn voorkeur blijft uitgaan naar zwart-wit omdat ik daarmee veel beter kan overbrengen wat ik wil meegeven. Kleur kan die boodschap te veel vertroebelen. Verder zoek ik de grenzen op, spelen met licht, lijnen, perspectief en het kijken vanuit een andere hoek.

Ik hoop dat ik je kan inspireren, verrassen, maar bovenal dat je foto’s ziet die je aanspreken en waar je van kunt genieten.

Alle werken