Stuur en dashbord van een oldtimer auto

Stuur en dashbord van een oldtimer auto van JM de Jong-Jansen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stuur en dashbord van een oldtimer auto

van JM de Jong-Jansen

Stuur en dashbord van een oldtimer auto van JM de Jong-Jansen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 835694
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Prachtig de binnenzijde van een oldtimer auto de Vauxhall Velox.
Wat is de auto mooi en de binnenzijde is al evenzo net zo prachtig.
Een genot om te fotograferen en er omheen te mogen lopen. Wie zouden er allemaal in gereden hebben en hoe zagen de wegen eruit waar deze prachtauto over gereden heeft.
Een mooie aanvulling voor een verzamelaar.
#zwart #auto #car #automobile # lamp #blinken #shine #oldtimer #stuk #part #window #raam #ruitenwisser #chrome #metaal #metalic #vauxhall

Dit werk wordt aangeboden door JM de Jong-Jansen

JM de Jong-Jansen profielfotoNaast mijn werk als verpleegkundige is fotograferen een hobby waar ik me uren mee kan vermaken.
In mijn volkstuin en in de natuur ben ik dus vaak fotograferend bezig tussen al die vrolijke kleuren, planten, bloemen, allerlei kleine insecten en er zijn prachtige vlinders.
Spontaan een wandeling 'met mijn camera op pad' geeft mij een ook een groot plezier en wat mij onderweg opvrolijkt leg ik vast en die interesse van dat moment wil ik graag delen.
Ook macrofotografie heeft mijn interesse en hopelijk werkt het weer dan een beetje mee en kunnen de diertjes wachten tot ik een leuk plaatje heb kunnen maken :-), zo ja.... zullen deze foto's ook hier te zien zijn.
Ik vindt het leuk om feedback te krijgen en het is een hele eer voor me als 'mijn werk aan de muur' bij iemand zou hangen.

Alle werken