Sunlover

van Jolande van den Heuvel

- Werkcode: 1 086 417

Jolande van den Heuvel over Sunlover

Afrikaanse lelie blauw. Sierlijke bloem. Een kunststukje door middel van meervoudige belichting. Zachte kleurrijke uitstraling. Nog in de knop, nog wat zon en deze prachtige bloem barst open.
Sunlover vind je in de categorieën Afrikaanse lelie, Bloemen, Creativiteit, Digitale Kunst, Fotografie, Gevoel, Illustraties, Meervoudige belichting, Natuur en Weer, Paars, Tuin, Zomer en Zon.
Jolande van den Heuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jolande van den Heuvel

Mijn naam is Jolande en ik heb een passie voor poëtische en storytelling fotografie.
Mijn beelden gaan over relaties tussen mensen, hoe verhouden ze zich tot elkaar of tot zichzelf. De structuren in de foto's vind en maak ik vooral in de natuur. Door een mix van meerdere lagen samen te voegen ontstaat er een sfeervol beeld. Enkele foto's zijn bekroond met brons of zilver door de Fotobond.
In mijn andere albums staan stillevens die misschien wel een mooie plekje in je keuken of woonkamer zullen krijgen. Het album Meervoudige belichting, laat foto's zien die genomen zijn in de natuur. De combinatie van meerdere foto's geeft een creatief beeld en straalt rust en sfeer uit.

Alle werken van Jolande van den Heuvel


Waarom je kiest voor Sunlover op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sunlover van Jolande van den Heuvel

Koop de illustratie Sunlover van Jolande van den Heuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 086 417
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden