Sunrise @ Gili Meno (Indonesia)

Sunrise @ Gili Meno (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Sunrise @ Gili Meno (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Deze foto is gemaakt van het eiland Gili Meno (Indonesië) op een vroege ochtend in mei 2013. Op de voorgrond is het eiland Gili Air te zien. Op de achtergrond is de Gunung Rinjani te zien, een grote vulkaan op het eiland Lombok.
Gili Meno is een van de drie Gili eilanden die liggen in de buurt bij Lombok. De andere twee eilanden zijn Gili Trawangan en Gili Air. Gili Meno is het rustigste en minst toeristische eiland van de drie. Gili Air is redelijk toeristisch en Gili Trawangan is het meest toeristische eiland waar veel uitgaansmogelijkheden zijn.
De foto is genomen vanaf het strand voor het hotel waar ik verbleef. De gehanteerde sluitertijd is 1/50 seconde en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken