Sunrise @ Gili Meno (Indonesia)

Sunrise @ Gili Meno (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Sunrise @ Gili Meno (Indonesia) van Tux Photography thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 56964

Sunrise @ Gili Meno (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Sunrise @ Gili Meno (Indonesia) van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto is gemaakt van het eiland Gili Meno (Indonesië) op een vroege ochtend in mei 2013. Op de voorgrond is het eiland Gili Air te zien. Op de achtergrond is de Gunung Rinjani te zien, een grote vulkaan op het eiland Lombok.
Gili Meno is een van de drie Gili eilanden die liggen in de buurt bij Lombok. De andere twee eilanden zijn Gili Trawangan en Gili Air. Gili Meno is het rustigste en minst toeristische eiland van de drie. Gili Air is redelijk toeristisch en Gili Trawangan is het meest toeristische eiland waar veel uitgaansmogelijkheden zijn.
De foto is genomen vanaf het strand voor het hotel waar ik verbleef. De gehanteerde sluitertijd is 1/50 seconde en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken