Opkomende zon op de Bruyère van Julien Beyrath

Werkcode: 148 777 Kopieer de werkcode

Julien Beyrath profielfoto Foto genomen bij zonsopgang in het Nationaal Park Veluwezoom (Posbank) in Nederland eind augustus 2014 tijdens de bloei van de Heide.

Dit werk wordt aangeboden door Julien Beyrath

Mijn naam is Julien Beyrath, jager van het vergankelijke. Ik ben geboren in de Elzas (Frankrijk) en woon momenteel in Nederland.
Voor zover ik me kan herinneren, ben ik altijd positief beïnvloed geweest door het contact met de wildernis, en nog meer door de ontmoeting met wilde dieren. Ergens onderweg verloor ik dit contact met de natuur. Toch was het beginnen met fotografie voor mij een trigger en een motivatie om er weer in te duiken, opnieuw contact te maken en die emoties uit mijn kindertijd opnieuw te beleven. Of het nu gaat om een uniek licht op het landschap of een specifiek gedrag van een wild dier, het najagen en vastleggen van deze vluchtige momenten is opwindend, bevredigend en therapeutisch. Mijn foto's zijn niet bedoeld om de werkelijkheid weer te geven zoals wij die zien, maar als een tijdloze en artistieke weergave van een emotie die gevoeld wordt te midden van wat wij allen het meest nodig hebben, de natuur.
Het wonder van de natuur brengt me veel positiviteit en bewustzijn van onze interactie met onze wereld. Het is een deel van mijn levensevenwicht. Als ik geen foto's van de natuur aan mijn muren zie, blijf ik vol ontzag als ik niet in het veld ben. Van de fotografische weergave van de natuur is aangetoond dat zij mentale stress verlicht of gewoon helpt te ontspannen. Het wordt nu bijvoorbeeld gebruikt in ziekenhuisomgevingen zoals kraamafdelingen. Natuurfotografie in uw leefruimte brengen is dus meer dan alleen maar decoratief!

Meer weten over Julien Beyrath?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Astrid van Zuijlen
    Nederland
    5 / 5

    Kwaliteit en service
    De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Wilco
    Nederland
    4 / 5

    prachtig produkt
    Heel mooi ingelijst canvas

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Ken
    Nederland
    5 / 5

    Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
    Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Maddy
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
    Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Kikkert
    Nederland
    5 / 5

    SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Charlotte
    Nederland
    5 / 5

    Super service en product
    Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    talih yurttakalin
    Nederland
    5 / 5

    ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Lizzy Janssen
    Nederland
    5 / 5

    WAUW+++++
    Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Tiny
    Nederland
    4 / 5

    Super!
    Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Elise
    Nederland
    5 / 5

    Super service!
    Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Ruud, Bed en Breakfast Van Gogh
    Nederland
    5 / 5

    perfecte kwaliteit, Beloofde producten komen 100% overeen met de geleverde producten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Opkomende zon op de Bruyère van Julien Beyrath op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden