Sunset @ Lake Titicaca (Peru)

Sunset @ Lake Titicaca (Peru) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 102329

Sunset @ Lake Titicaca (Peru) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van een zonsondergang op het Titicacameer heb ik gemaakt tijdens een rondreis in Peru, mei 2014.
Tijdens mijn reis in Peru verbleven we een aantal dagen op het eiland Amantani dat ligt in het Titicacameer. We 'woonden' bij traditionele families en dat was een mooie beleving. Het contact met deze mensen was erg mooi. Nadat we 's middags een aantal volleybal wedstrijden hadden gespeeld met de lokale mensen (op 3800 meter hoogte), konden we de zonsondergang gaan bekijken. Ik ben toen samen met een reisgenoot een stuk naar beneden gelopen om een vrije compositie te kunnen krijgen.
De foto is gemaakt met behulp van een statief, afstandsbediening en een 10-stops grijsfilter. De gehanteerde sluitertijd is 65 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken