Sunset @ Lake Titicaca (Peru)

Sunset @ Lake Titicaca (Peru) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 102329

Sunset @ Lake Titicaca (Peru) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Sunset @ Lake Titicaca (Peru) van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto van een zonsondergang op het Titicacameer heb ik gemaakt tijdens een rondreis in Peru, mei 2014.
Tijdens mijn reis in Peru verbleven we een aantal dagen op het eiland Amantani dat ligt in het Titicacameer. We 'woonden' bij traditionele families en dat was een mooie beleving. Het contact met deze mensen was erg mooi. Nadat we 's middags een aantal volleybal wedstrijden hadden gespeeld met de lokale mensen (op 3800 meter hoogte), konden we de zonsondergang gaan bekijken. Ik ben toen samen met een reisgenoot een stuk naar beneden gelopen om een vrije compositie te kunnen krijgen.
De foto is gemaakt met behulp van een statief, afstandsbediening en een 10-stops grijsfilter. De gehanteerde sluitertijd is 65 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken