Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 11 uur geldig!

Sweet Summer

van Jesper Krijgsman

- Werkcode: 288570

Jesper Krijgsman over Sweet Summer

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 60 cm x 42 cm — 2016

Één van mijn eerste experimenten met mijn natuurlijke elementen in Photoshop. Hier ontdekte ik dat ik het zeer leuk vind om mij in een digitaal landschap te verplaatsen. Voor mij was dit het begin van een zomer achter mijn computer en in de natuur.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Sweet Summer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sweet Summer van Jesper Krijgsman

Koop de illustratie Sweet Summer van Jesper Krijgsman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 288570

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139 125 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.