Sweet lady Jane , schilderij van een koe

Sweet lady Jane , schilderij van een koe van Liesbeth Serlie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sweet lady Jane , schilderij van een koe

van Liesbeth Serlie

Sweet lady Jane , schilderij van een koe van Liesbeth Serlie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 768861
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 gratis verzending!

Omschrijving

Expressief schilderij van een portret van een koe. Typisch Nederlands. Een lieve kop met mooie zachte kleuren en daardoor een bijzonder koeien portret, sweet lady Jane. Liesbeth maakt kleurrijke sprekende schilderijen. Het plezier van het schilderen straalt van het doek af. Dit schilderij van een portret van een koe is met de hand geschilderd.

Dit werk wordt aangeboden door Liesbeth Serlie

Liesbeth Serlie profielfotoLiesbeth maakt kleurrijke sprekende schilderijen. Het plezier van het schilderen straalt van het doek af. Alle schilderijen van Liesbeth Serlie zijn met de hand geschilderd en deze collectie is speciaal voor Werk aan de Muur gefotografeerd in hoge resolutie. Hierdoor blijven de details van de schilderijen zoals de penseelstreken duidelijk zichtbaar wanneer deze op canvas, aluminium etc. worden gedrukt. Meer schilderijen bekijken of een persoonlijk schilderij laten maken? Kijk dan op de website van Liesbeth Serlie https://www.liesbethserlie.com

Alle werken