Sweet water Strand-3

Sweet water Strand-3 van Rudy Umans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sweet water Strand-3 van Rudy Umans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 415856
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Zicht op de Sweetwater Strand in het Big Cypress National Preserve in de Staat Florida in de USA. Een strand is een natuurlijk kanaal om het water uit het omliggende en hogere land af te voeren. Sweetwater Strand is halverwege tussen Miami en Napels aan de Golf van Mexico. Big Cypress grenst aan de Florida Everglades National Park en zou oorspronkelijk worden opgenomen in de Everglades National Park. Vanwege de Indianed reservaaten, bestaande jachtvergunningen en enkele machtige families met olie-rente op het onroerend goed, is dit nooit gebeurd. Dientengevolge, deden zij het volgende beste ding en ze maakten het een Natinaal Preserve. Dit was een heel nieuw concept en iets dat niet bestond vóór het Big Cypress-dilemma. Het domein wordt beheerd en beheerd door de National Park Service.

Dit werk wordt aangeboden door Rudy Umans

Rudy Umans profielfotoKUNSTENAARVERKLARING

Het gaat allemaal om de passie voor de medium fotografie, passie voor het onderwerp en de passie om te delen.

Ik heb niet echt een favoriet onderwerp. Zolang het onderwerp bepaalde emoties opent en ik in staat ben om die emoties te vertalen naar een twee dimensionale afbeelding op een vlak vel papier voor het genot van anderen, zijn we goed.

BIO

Het lijkt wel alsof ik altiid al gefotografeerd hebt en sinds mijn ouders me mijn eerste camera hebben gegeven tijdens een familievakantie ben ik min of meer verslaafd aan fotografie. Ik was 6 of 7 jaar oud en de camera was een plastic Kodak Instamatic. Ik heb het nog steeds.

Ik ben opgegroeid in Haarlem en getrouwd met een meisje van Miami, waar ik in 1989 naartoe verhuisde. In het begin van de jaren negentig was ik een fulltime professionele fotograaf en fotografeerde ik voornamelijk producten voor catalogi voor Deltone-wekkerradio's, Avanti kleine apparaten en verschillende importeurs van luxe parfums en colognes. Helaas, toen orkaan Andrew in 1992 langskwam, vernietigde het bijna alles wat we bezaten en dwong ons om naar Palm Beach te verhuizen, waar ik verschillende banen bij de overheid bekleedde in de assistentie voor kleine bedrijven die aan de overheid wilde leveren. Gedurende deze tijd fotografeerde ik voornamelijk landschappen, met behulp van een grote verstelbare houten camera met een balg en een donkere doek om het matglas te bekijken.

Alle werken