Sydney Skyline Panorama

Sydney Skyline Panorama van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 224500

Sydney Skyline Panorama van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Sydney Skyline Panorama.
Een kleurrijke nachtfoto van de Volledige Skyline van Sydney met een imposante en dynamische compositie. De foto is gefotografeerd met een lichtsterke groothoeklens waardoor de volledige skyline zichtbaar is op deze panoramafoto (in tegenstelling tot vele andere fotobeelden met de soortgelijke naam). Op deze foto ziet u links in beeld de Sydney Opera House, rechts in beeld de imposante Sydney Harbour Bridge met zijn stralende lampen en in het midden van het beeld ziet u de hoge wolkenkrabbers van het zakendistrict in de wijk Quay. De felle, scherpe en kleurrijke stadslichten met zijn warme en koude kleurcontrasten en kleurreflecties in het water, zorgen ervoor dat deze imposante skylinefoto een bijzondere eyecatcher zal worden op uw muur. De foto is geschoten met een lange sluitertijd waardoor er beweging in de lucht zit en alle stadslichten en reflecties in het water een belangrijke alsook een kleurrijke rol spelen in het algehele fotobeeld. Deze skyline van Sydney zal van je muur afspatten!

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken