Sydney Skyline | Speedboot

Sydney Skyline | Speedboot van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sydney Skyline | Speedboot van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161527
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
122 gratis verzending!

Omschrijving

Sydney Skyline met een speedboot die op volle toeren vaart.
Dit was mijn uitzicht voor de komende tien uur... Niet slecht he? Het is 31 december 2012. Na 5 weken in Nieuw Zeeland ge-roadtripped te hebben ben ik een weekje in Sydney voor een citytrip. Vandaag nam ik de ferry van Quay naar Cremorne Point. De oevers van de Sydney Opera House zaten overvol met toeristen die hun plekje verdedigden voor het vuurwerkspectakel om 12 uur.
De ferrytocht naar Cremorne Point duurde maar 5 minuutjes maar in die korte tijd schoot ik tientallen fotos van de Opera House en de Harbour Bridge en de hoogbouw bij Potts point...Wat een uitzicht!
Eenmaal bij Cremorne Point aangekomen was het zoeken naar een mooie plek om de komende 10 uur te verblijven. Alles was overvol toeristen en studenten die al de mooiste stukjes gras met mooi uitzicht hadden bezet. Niet eens zo gek ver van de drukte schoot ik de bosjes in...En daar was het..The perfect View!
Er zaten maar een paar gezellige mensen om me heen die hetzelfde hadden ontdekt het waren Fransen, Canadezen en Engelse toeristen. En geen Australiër te bekennen :)
Later in de middag werd het even iets minder leuk toen de hete zon vol in mn gezicht scheen. De zonsondergang was meer dan schitterend (zie foto: Zonsondergang in Sydney).
Eenmaal middernacht barste het vuurwerkspektakel los wat naar mijn idee wel iets langer had mogen duren. Om 4 uur snachts lag ik weer heerlijk op één oor in mn appartement in Surry Hills.

Over Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken