Sydney Skyline | Speedboot

Sydney Skyline | Speedboot van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 161527

Sydney Skyline | Speedboot van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Sydney Skyline met een speedboot die op volle toeren vaart.
Dit was mijn uitzicht voor de komende tien uur... Niet slecht he? Het is 31 december 2012. Na 5 weken in Nieuw Zeeland ge-roadtripped te hebben ben ik een weekje in Sydney voor een citytrip. Vandaag nam ik de ferry van Quay naar Cremorne Point. De oevers van de Sydney Opera House zaten overvol met toeristen die hun plekje verdedigden voor het vuurwerkspectakel om 12 uur.
De ferrytocht naar Cremorne Point duurde maar 5 minuutjes maar in die korte tijd schoot ik tientallen fotos van de Opera House en de Harbour Bridge en de hoogbouw bij Potts point...Wat een uitzicht!
Eenmaal bij Cremorne Point aangekomen was het zoeken naar een mooie plek om de komende 10 uur te verblijven. Alles was overvol toeristen en studenten die al de mooiste stukjes gras met mooi uitzicht hadden bezet. Niet eens zo gek ver van de drukte schoot ik de bosjes in...En daar was het..The perfect View!
Er zaten maar een paar gezellige mensen om me heen die hetzelfde hadden ontdekt het waren Fransen, Canadezen en Engelse toeristen. En geen Australiër te bekennen :)
Later in de middag werd het even iets minder leuk toen de hete zon vol in mn gezicht scheen. De zonsondergang was meer dan schitterend (zie foto: Zonsondergang in Sydney).
Eenmaal middernacht barste het vuurwerkspektakel los wat naar mijn idee wel iets langer had mogen duren. Om 4 uur snachts lag ik weer heerlijk op één oor in mn appartement in Surry Hills.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het fotograferen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek, waarbij aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteenten de hoofdrol spelen. Ricardo let altijd in het bijzonder op het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama in een foto. En dat is precies wat Ricardo graag vastlegt. Voor grafisch correcte fotobeelden, bewerkt Ricardo zijn ruwe fotobestanden, maar houd altijd de schoonheid van de natuur (of andere omgeving) intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn ook uitermate geschikt voor on- en offline media en uiteraard als sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs.
TIP: wilt u maximale kleur en scherpte van de fotobeelden aan uw muur ? Kies dan "Xpozer" als materiaalkeuze. Zakelijke website van Ricardo Bouman: https://www.desenho.nl

Alle werken