Sydney Skyline bij nacht | Australië

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 161 526

Ricardo Bouman over Sydney Skyline bij nacht | Australië

Skyline van Sydney bij nacht is een kleurrijke nachtfoto van de volledige Skyline van Sydney met een zeer dynamische compositie. Deze stadsfoto is gefotografeerd met een groothoeklens waardoor de volledige skyline zichtbaar. Op deze foto ziet u links de Sydney Opera House, rechts in beeld de imposante Sydney Harbour Bridge met zijn stralende lampen. In het midden van het beeld ziet u de skyline van het zakendistrict in de wijk Quay.
De felle, scherpe en kleurrijke stadslichten met zijn warme en koude kleurcontrasten en kleurreflecties in het water, zorgen ervoor dat deze imposante stadsfoto een zeer bijzondere en opvallende wanddecoratie zal zijn op je muur.
Deze foto is gefotografeerd met een lange sluitertijd.
Hierdoor ontstond het mooie effect van beweging in de wolken. Wat ook erg mooi opvalt zijn de kleurrijke stadslichten, scherpe stervormige lampen op de Harbour Bridge en de reflecties in het water van alle stadslichten boven de horizon. Al deze elementen zorgen voor een bijzondere compositie die als wanddecoratie van je muur zal spatten!
Sydney Skyline bij nacht | Australië vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Australische architectuur, Australië, Bruggen, Fotografie, Harbour Bridge, Havenstad, Horizon (lijn), Landen & Reizen, Night Vibes, Panoramafotografie, Potts Point, Quay, Reflectie (straling), Skyline, Skyline Sydney, Skyline of Sydney, Skyline van Sydney, Stedelijke landschappen, Steden, Stilleven, Sydney, Sydney Opera House, Vakantie, Verre buitenland, Wolkenkrabbers en Woolloomooloo (Sydney).
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Sydney Skyline bij nacht | Australië op Xpozer

  • Makkelijk aan te brengen. Het wordt allemaal heel zorgvuldig verpakt en thuis gebracht.
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Modern zwevend effect

Sydney Skyline bij nacht | Australië van Ricardo Bouman

Koop de foto Sydney Skyline bij nacht | Australië van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161 526
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
226,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.