THE GIFTED GIRL van db Waterman

Werkcode: 740 270 Kopieer de werkcode

db Waterman profielfoto Hoogbegaafdheid bij een kind is een vaardigheid die aanzienlijk hoger is dan bij andere kinderen van dezelfde leeftijd. De focus lag aanvankelijk op intellectuele hoogbegaafdheid, maar is uitgebreid met een veelheid aan capaciteiten.
Hoogbegaafde kinderen ontwikkelen zich vaak asynchroon - hun geest loopt vaak voor op hun fysieke groei, en specifieke cognitieve en emotionele functies bevinden zich vaak in verschillende ontwikkelingsstadia. Hoogbegaafdheid is ook vaak ongelijk verdeeld over de verschillende intellectuele sferen. Een persoon kan dus in aanmerking komen als begaafd door uitzonderlijke wiskundige vaardigheden, maar toch onder het gemiddelde zijn in spelling of verbale vaardigheden.

Dit expressionistische kunstwerk is opgebouwd uit een tekening van een meisjesgezicht, met daar overheen lagen van eerder gemaakte acrylschilderijen. De lagen zijn stukjes van mijn collages en schilderijen die ik met photoshop over elkaar heb aangebracht.

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Meer weten over db Waterman?

1 beoordeling 5 / 5
THE GIFTED GIRL heeft 1 beoordeling.

Rob Geverifieerde koper van dit werk
Nederland
5 / 5

Fijne service, prachtige collectie en mooi werk aan de muur.
Werkaandemuur heeft een prachtige uitgebreide collectie. Met alle keuzes voor materialen en formaten is er altijd iets te vinden naar je gading. Ik heb een print op doek van DB Waterman in een mooie gepoedercoate zwarte baklijst uitgekozen. Tevens heb ik gekozen voor een akoestisch achterpaneel om het wat holle geluid in mijn thuiskantoor te verminderen. Geluid in de ruimte is veel fijner. Tot slot hebben ze een nieuw ophangsysteem, dat in hoogte verstelbaar is. Zelfs met twee linkerhanden kan je zonder waterpas je schilderij recht aan de muur hangen:-) Kortom, ik ben een buitengewoon tevreden klant!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
eric Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

totaal ongecompliceerd
Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
G.J. Gertjan Odink Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Robert jan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Schitterend
Prachtige canvas doeken. Zeer goed ingepakt. Goede levering. Ben erg tevreden. Zo mooi.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Jan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Henk Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Keurig verzorgd het is echt goed
Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Babette Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige, scherpe print op canvas, zeer zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd. Ik ben uiterst tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Diane Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie reproducties op canvas.
Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Cynthia Deelstra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Nelleke van Gerv Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

helemaal top
goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Monique Lagerweij Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Henriette de Deugd Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Super blij mee!
Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret THE GIFTED GIRL van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
203,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden