TINTAMARRE

TINTAMARRE van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • TINTAMARRE  van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 34144

TINTAMARRE van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
TINTAMARRE  van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Île Tintamarre is een klein eiland in de Caribische Zee. Het eiland (nog geen vierkante kilometer groot) is onderdeel van de Franse Antillen en ligt ongeveer drie kilometer van Saint Martin, aan de noord-oostelijke zijde van het eiland dat Nederland met Frankrijk deelt. Het eiland is onbewoond, maar in het verleden heeft men een poging tot bewoning gedaan. Er ligt zelfs nog een korte landingsbaan die tot 1950 een paar jaar werd gebruikt en je ziet nog wat oude resten van stenen omheiningen. Grote delen van het strand zijn sinds een recente hurricane verdwenen, maar koraal houdt altijd stand. [EOS1dMrkIV|1/640s + 16mm|f9]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken