Ta Prohm tempel, Cambodja

Ta Prohm tempel, Cambodja van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ta Prohm tempel, Cambodja

van Rietje Bulthuis

Ta Prohm tempel, Cambodja van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 705571
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 gratis verzending!

Omschrijving

Ta Prohm tempel, Cambodja.
Blootgelegd, nadat hij overgroeid was door bomen en mossen. Hier en daar groeien de bomen dwars door de gebouwen. Fascinerend om te zien.
Op deze plek speelde een beroemd geworden scene zich af in de film Tomb Raider met Angelina Jolie. De film werd in 2001 opgenomen. Sindsdien heeft het toerisme in Cambodja een vlucht genomen.
De tempel maakt onderdeel uit van het grote tempelcomplex Angkor Wat

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken