Taijitu Yin Yang Symbool

Taijitu Yin Yang Symbool van Chrisjan Peterse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Taijitu Yin Yang Symbool

van Chrisjan Peterse

Taijitu Yin Yang Symbool van Chrisjan Peterse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35789
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
304 gratis verzending!

Omschrijving

Het Yin en Yang teken (Taijitu) is van oorsprong chinees en wordt voor het eerst genoemd in "I Ching" (Boek der verandering) en is ongeveer 3000 jaar oud. Yin en Yang staat voor tegengestelden en wordt in verschillende contexten gebruikt.
Ik heb het gebruikelijk platte symbool geprobeerd uit te beelden als een ruimtelijke bol. Deze afbeelding heb ik gemaakt omdat ik het een mooi ding vind om te zien. Het kader is vierkant en zou ook in andere oriëntaties opgehangen kunnen worden.

Dit werk wordt aangeboden door Chrisjan Peterse

Chrisjan Peterse profielfotoNa de opleiding "Visual Effects" aan de Amsterdamse Filmacademie te hebben afgerond ben ik gaan werken als docent 3D aan een grafische school. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vakgebied bezig en ik vind het erg leuk om mijn eigen werk aan de muur te hangen.
De afbeeldingen zijn gerenderd met 3D software en hebben een hoge resolutie (tussen de 30 en 40 megapixels) Daardoor zijn ze erg geschikt voor grote formaten prints.

Alle werken