Take-off Airbus A380 van China Southern Airlines. van Jaap van den Berg

Werkcode: 804 660 Kopieer de werkcode

Jaap van den Berg profielfoto Take-off Airbus A380 van China Southern Airlines.

Opstijgen van een Airbus A380 van China Southern Airlines vanaf de Polderbaan. Indrukwekkend om zo'n groot toestel te zien opstijgen of landen.

Deze foto is gemaakt op 31 juli 2016.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg en woon in Den Haag. Ik ben een hobby fotograaf en in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om vooral vliegtuigen te fotograferen. De passie voor de vliegtuigen heb ik al sinds mijn jeugd. Militaire vliegtuigen hebben de grootste aantrekkingskracht op mij, maar ook passagiersvliegtuigen mag ik graag naar kijken.

Voor het fotograferen van vliegtuigen heb ik vanaf 2011 diverse mooie reizen mogen maken. Naast vliegtuigen vind ik het ook leuk om foto’s te maken van landschappen, zeeschepen en hijskranen.

Tot 2021 plaatste ik mijn foto’s op mijn Facebookpagina. In april 2021 heb ik mijn webshop bij https://www.werkaandemuur.nl geopend. Ik hoop dat de mensen die mijn foto’s de moeite waard vinden en bestellen er met heel veel plezier iedere dag naar kunnen kijken en ervan mogen genieten.

De foto's die ik publiceer in de webshop worden beperkt nabewerkt in Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

De foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat er zo min mogelijk ruis zichtbaar is. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik in de nabewerking het ruisniveau in de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Meer weten over Jaap van den Berg?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    joke voortman
    Nederland
    5 / 5

    Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021
    Gerard
    Nederland
    5 / 5

    weer een "'Werk aan de Muur"" besteld en weer perfect !
    veel keuze; met zorg gemaakt en goed verpakt bezorgd. ook wordt je steeds op de hoogte gehouden over status voortgang

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Thea
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Joyce
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Corma
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
    Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Tim
    Nederland
    5 / 5

    Snelle en duidelijke communicatie. Meedenken om product goed passend te maken. Snelle levering. Mooi eindresultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
    Billy en Unice
    Nederland
    5 / 5

    GEWELDIG.
    Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Jan
    Nederland
    5 / 5

    Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    wim Wijburg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Cilia
    Nederland
    5 / 5

    Prima
    Prachtig schilderij, netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. Op tijd voor het jubileum van mijn ouders.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020

Plus- en minpunten

  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Kies voor luxe met acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst.

Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Meer weten?

Meer over Acrylglas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Take-off Airbus A380 van China Southern Airlines. van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
304,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden