Take-off van een hele fraaie Panavia Tornado ECR (46+28) van de Duitse  Luchtmacht tijdens de NAVO T

Take-off van een hele fraaie Panavia Tornado ECR (46+28) van de Duitse Luchtmacht tijdens de NAVO T van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Take-off van een hele fraaie Panavia Tornado ECR (46+28) van de Duitse Luchtmacht tijdens de NAVO T

van Jaap van den Berg

Take-off van een hele fraaie Panavia Tornado ECR (46+28) van de Duitse Luchtmacht tijdens de NAVO T van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 797929
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

Take-off van een hele fraaie Panavia Tornado ECR (46+28) van de Duitse Luchtmacht tijdens de NAVO Tiger Meet die in 2014 werd gehouden op de Duitse luchtmachtbasis Schleswig Jagel.

Foto heb ik gemaakt tijdens de spottersdag op 23 juni 2014.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken