Tenorsaxofoon

van Christopher Lewis

- Werkcode: 126108

Christopher Lewis over Tenorsaxofoon

Detailfoto van tenorsaxofoon, in hand vastgehouden
Tenorsaxofoon vind je in de categorieën Abstract, Achtergrond, Alle Muziekinstrumenten, Blaasinstrument, Boke, Bokeh, Bruin, Contemporary, Cultuur, Donker, Fotografie, Geel, Glans, Goud, Graphics, Hand, Handen (Zweden), Jazz, Kleppen, Koper, Koperen, Kunst, Macrofotografie, Minimalisme, Modern, Mooi, Muziek, Pop, Popart, Popmuziek, Sax, Saxofoon, Scherp, Stilleven, Urban / Street, Zilver, Zwart, glimmend, jazzmnuziek, klep, knop, knopjes, knoppen, onscherpte en wazig.
Christopher Lewis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Christopher Lewis

Mijn passie voor kunst en cultuur uit zich in mijn vele hobby's: Koken, muziek en fotografie. Als amateurfotograaf probeer ik het gevoel en emoties die ik krijg bij de kleine dingen in het leven, vast te leggen op het gevoelige plaat om zo het verhaal die mij raakt, met andere mensen te delen.

Alle werken van Christopher Lewis


Waarom je kiest voor Tenorsaxofoon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tenorsaxofoon van Christopher Lewis

Koop de foto Tenorsaxofoon van Christopher Lewis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 126108
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.