Terug in de tijd. Nostalgisch tafereel op een dorpsplein, Peru

Terug in de tijd. Nostalgisch tafereel op een dorpsplein, Peru van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 132953

Terug in de tijd. Nostalgisch tafereel op een dorpsplein, Peru van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Terug in de tijd. Nostalgisch tafereel op het dorpsplein van Coporaque Peru. Uitvalsbasis voor tochten naar de Colca Canyon. Colca kloof. Drie gezadelde paarden in de avondzon wachten op de ruiter die een biertje drinkt in het cafe.

Over Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op https://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: https://www.istockphoto.com. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken