Teun Hocks Schilderij

Teun Hocks Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Teun Hocks Schilderij

van Paul Meijering

Teun Hocks Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 837502
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Nederlandse fotograaf en schilder Teun Hocks, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90- x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Antonius Christiaan Maria (Teun) Hocks (Leiden, 10 juni 1947) is een Nederlands fotograaf.

Hocks staat bekend om zijn beschilderde foto's. Daarnaast maakt hij ook videowerk en tekeningen en staat hij bekend als een van de toonaangevende kunstenaars van Nederland.
Hij volgde de opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten Sint-Joost in Breda. Daarna gaf hij les. In 1975 begon hij met het inkleuren van foto's. Hij werd door een fotogalerie in Amsterdam ontdekt met goede contacten met het buitenland. Deze stuurden zijn werk naar biënnales waar het succesvol werd. Hocks print zijn foto’s in zwart-wit op groot formaat en voorziet ze met olieverf van kleur waardoor hij een combinatie van fotografie en schilderkunst toepast op zijn werk.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken