Texel - De Slufter

Texel - De Slufter van Keesnan Dogger Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 262426

Texel - De Slufter van Keesnan Dogger Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
132 gratis verzending!
Texel - De Slufter van Keesnan Dogger Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Duinen van de Slufter, een natuurgebied in het Noorden van het eiland.
De Slufter is een grotendeels door duinen omsloten strandvlakte op het Nederlandse waddeneiland Texel, die in open verbinding met de Noordzee staat, waardoor een kwelderlandschap is ontstaan.

De Slufter is deel van het Nationaal Park Duinen van Texel. Het gebied is eigendom van Staatsbosbeheer. Het heeft een oppervlakte van ruim 700 ha (land en water). In de zuidoostelijke hoek is een uitzichtpunt en een entree. In het zuidelijke deel van het gebied kan men ?struinen?. Dit gedeelte van De Slufter is vermoedelijk de meest belopen kwelder van Europa.[1] Meer noord- en westwaarts ligt een groot rustgebied.

In strikte zin is ?de slufter? de naam van de kreek/kreken die door het gebied stroomden. De ?Vlakte van de Slufter? - ook wel de Sluftervallei of het Sluftergebied - wordt heden ten dage ook meestal kortweg als ?De Slufter? aangeduid.

Over Keesnan Dogger Fotografie

Keesnan Dogger Fotografie profielfotoKeesnan Dogger fotografeert vanuit Alkmaar diverse onderwerpen in binnen- en buitenland. Zijn sfeervolle foto's hebben een kenmerkende eigen stijl met oog voor detail.

Alle werken