Texel - Fly-by Buizerd langs Den Hoorn 01

van Texel360Fotografie Richard Heerschap

- Werkcode: 684924

Texel360Fotografie Richard Heerschap over Texel - Fly-by Buizerd langs Den Hoorn 01

Texel - Fly-by Buizerd langs Den Hoorn 01
Texel - Fly-by Buizerd langs Den Hoorn 01 vind je in de categorieën Den Hoorn (Texel), Digital Art, Fotografie, Texel foto, buizerd texel, landschap texel, natuur texel, texel dieren, texel landschap, texel natuur en texelfoto.
Texel360Fotografie Richard Heerschap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Texel360Fotografie Richard Heerschap

Ik ben Richard Heerschap, woon in Oosterend, op het mooie eiland Texel, en werk bij de firma Snijder als machinist grondverzet. Sinds de komst van onze 3e dochter heb ik de hobby modelvliegen helaas aan de kant moeten schuiven (geef de kinderen maar de schuld) wegens (reparatie) ruimte gebrek.Gelukkig kwam ik de Drone tegen en heb hier weer een leuke uitdagende hobby in weten te vinden. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen films en foto s te maken van mijn verschillende werken aan de kust maar ben er achter gekomen dat er meerdere mensen zijn die genieten van de foto's die ik maak, en sommige vroegen aan mij of ze deze foto's ook ergens konden bestellen. Daarom nu dus ook een web-shop waar je een mooie foto van mij kunt bestellen en hem aan de muur kunt hangen. Uiteraard zal ik deze web-shop blijven aanvullen met mooie (lucht) foto's. Bijna alle foto's zijn samengesteld uit meerdere foto's om een zo'n groot mogelijke plaat te krijgen die zelfs op een groot doek zijn kwaliteit niet verliest.

Alle werken van Texel360Fotografie Richard Heerschap


Waarom je kiest voor Texel - Fly-by Buizerd langs Den Hoorn 01 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Texel - Fly-by Buizerd langs Den Hoorn 01 van Texel360Fotografie Richard Heerschap

Koop dit digital art werk Texel - Fly-by Buizerd langs Den Hoorn 01 van Texel360Fotografie Richard Heerschap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 684924
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.