Texel-Vlieland

Texel-Vlieland van P Kuipers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Texel-Vlieland

van P Kuipers

Texel-Vlieland van P Kuipers

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 641503

10% woonseizoen korting!
Nog 6 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 78 gratis verzending!

Omschrijving

Vanaf deze plek kun je de veerboot nemen van Texel naar Vlieland. Het is een oude nog bestaande steiger bij paal 33 Volharding vlakbij De Cocksdorp bovenin Texel.

Dit werk wordt aangeboden door P Kuipers

P Kuipers profielfotoMijn naam is Peter Kuipers woonachtig in het Noorden van Groningen, Uitwierde (Delfzijl). Ik heb een passie voor natuur en fotografie, wat is er mooier dan het combineren van beide passies.
Voor mij is het vastleggen van de mooiste beelden op de mooiste momenten van de dag een van de meest gelukzalig moment die ik me kan bedenken. Er is bijna niets mooiers dan 's ochtends vroeg voor dag en dauw (als het nog helemaal donker is) de dag te zien beginnen. De mooie kleuren in de lucht, de stilte om je heen en het geluid van de vogels die net wakker beginnen te worden, dat is waar ik erg gelukkig van word.
Je realiseert je dan ook hoe mooi ons Nederland eigenlijk is! Er zijn zoveel fantastische plekken alleen al in mijn provincie Groningen.

Fotograferen is voor mij genieten, anderen doen verwonderen.

Groet,
Peter Kuipers

Alle werken