The Birds

The Birds van HP Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 37260

The Birds van HP Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 5 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

elke avond komen in het bosje achter ons honderden vogels bij elkaar om de nacht door te brengen. Dit is een mooi schouwspel van af en aan vliegen, het lijkt hier soms The Birds een Amerikaanse thriller/horrorfilm uit 1963, geregisseerd door Alfred Hitchcock.

Over HP Fotografie

Ik ben Helpens Peter, geboren in 1967 te Etterbeek. Ik woon sinds enkele jaren in Heist-op-den-berg. Ik maak al meerdere jaren foto's die ook te zien zijn op mijn website.
Sinds meerdere jaren een grote voorliefde voor fotografie, een hobby die ik altijd ben blijven koesteren en waar ik nog steeds het grootste plezier aan beleef, en steeds tot de vaststelling moet komen dat men steeds tijd tekort komt om mooie momenten vast te leggen. Je kunt me overal vinden met mijn camera, in iedere denkbare omgeving, bij elke gelegenheid. Om mooie momenten vast te leggen, geniet ik van alles om me heen om juist op het goede moment de zo geliefde knop in te drukken.
Sommige dromen worden werkelijkheid en juist die werkelijkheid wil ik in beeld brengen, zodat jij bij mijn foto?s opnieuw weg kunt dromen.Spreken mijn foto?s jou aan en ben je bezig om van jouw dromen werkelijkheid te maken, dan wil ik jou graag bijstaan om ze voor altijd vast te leggen.

Alle werken