The Discobolus Mystery

The Discobolus Mystery van Stan Groenland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

The Discobolus Mystery

van Stan Groenland

The Discobolus Mystery van Stan Groenland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 285123
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Kunst uit de Oudheid inspireert mij vaak om een cartoon te tekenen. De verborgen mysterieuze verhalen achter vele sculpturen, schilderijen of vreemde creaties geven mij de gelegenheid om ze terug te brengen in een cartoonachtige wereld waar ze op een heel andere manier met ons kunnen communiceren ...

Dit werk wordt aangeboden door Stan Groenland

Stan Groenland profielfoto“Alles begint ergens, dus ook in het niets waar iets kan ontstaan. Net als een wit vel papier je alle rust en ruimte biedt om je ideeën en verbeelding tevoorschijn te toveren. Zoals een illustratie een verhaal verteld wat iedereen kan begrijpen, welke taal je ook spreekt...”

Na mijn opleiding aan de Grafische School Eindhoven te hebben voltooid, startte ik mijn loopbaan bij een reclamestudio in Nuenen als grafisch ontwerper en illustrator. Later ben ik mij verder gaan ontplooien als zelfstandig illustrator en cartoonist. Mijn werk omvat o.a. het verzorgen van promotionele en redactionele illustraties, boek illustraties, cartoons, strips, character designs, visual concepts, logo designs, wenskaart designs, posters en affiches. Veelal in opdracht van uitgeverijen, reclamebureaus, de creatieve industrie en diverse andere bedrijven en instellingen.

Stan Groenland • illustrator & cartoonist

Alle werken