Facebook pixel
The Discobolus Mystery

The Discobolus Mystery van Stan Groenland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • The Discobolus Mystery van Stan Groenland thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 285123

The Discobolus Mystery van Stan Groenland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
The Discobolus Mystery van Stan Groenland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Kunst uit de Oudheid inspireert mij vaak om een cartoon te tekenen. De verborgen mysterieuze verhalen achter vele sculpturen, schilderijen of vreemde creaties geven mij de gelegenheid om ze terug te brengen in een cartoonachtige wereld waar ze op een heel andere manier met ons kunnen communiceren ...

Over Stan Groenland

Stan Groenland profielfotoStan Groenland • illustrator & cartoonist
Na zijn opleiding aan de Grafische School Eindhoven te hebben voltooid, startte Stan zijn loopbaan bij een reclamestudio in Nuenen als grafisch ontwerper en illustrator. Later is hij zich verder gaan ontplooien als zelfstandig illustrator en cartoonist. Zijn werk omvat o.a. het verzorgen van promotionele en redactionele illustraties, cartoons, strips, character designs, visual concepts, logodesign, wenskaartdesigns en affiches. Veelal in opdracht van uitgeverijen, reclamebureaus, de creatieve industrie en diverse andere bedrijven en instellingen. Sinds enkele jaren verzorgt Stan voor het onderwijs, culturele instellingen, bedrijven en particulieren ook diverse tekenworkshops en tekencursussen om zo jong en ouder op een plezierige wijze kennis te laten maken met de kleurrijke en illustratieve kunst van het beeldverhaal.

Alle werken