The Fox

The Fox van Ellen Novara-da Lima

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • The Fox van Ellen Novara-da Lima thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 374728

The Fox van Ellen Novara-da Lima

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!
The Fox van Ellen Novara-da Lima

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Manipulation in Adobe Photoshop CC2018, layer over layer. The Fox lightened by a torch. this little boy loves the night. At night he cannot sleep well. During the night he dreams about beautiful sky. He uses is torch to have a better view. The Fox is his best friend.

Over Ellen Novara-da Lima

Ellen Novara-da Lima profielfotoWelkom op mijn pagina!Ik ben Ellen Novara-da Lima, moeder van een volwassen dochter en echtgenote van een Italiaanse man. Vanaf mijn kindertijd al creatief bezig. Van haken en breien tot fotografie en digital art. Serieus met fotograferen sinds begin 2016. Mijn voorkeur gaat uit naar portretfotografie. Nu enkele maanden op verkenning in het programma Photoshop. In dit programma kan je niet alleen foto's bewerken, maar ook ander soort bewerkingen, zoals digitale art.Hierin probeer ik mijn weg in zien te vinden en te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Digital ART ontstaat spontaan bij het creëren van het kunstwerk. Het verwerken van foto's, laag over laag en dan ontstaat er een prachtig kunstwerk.Wil je een Digital ART op maat, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur mij jouw foto's dan doe ik mijn best om er iets moois van te maken

Alle werken