The Guardians (Ribeira da Janela / Madeira / Portugal)

van Dirk Wiemer

- Werkcode: 186 832

Dirk Wiemer over The Guardians (Ribeira da Janela / Madeira / Portugal)

The Guardians (Ribeira da Janela / Madeira / Portugal)
The Guardians (Ribeira da Janela / Madeira / Portugal) vind je in de categorieën Bossen, Boulder, COAST, Contemporary, Eiland, Europa, Felsnadeln, Fietsen, Flow, Fotografie, Gesteente, Golf (natuurkunde), High Tide, IJsland, Ilha da Madeira, Inselgruppe, Kust, Landschappen, Madeira, Moss (Noorwegen), Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Portugal, Ribeira da Janela, Steen (materiaal), Vloed, Water, Zwerfsteen, block en sea stacks.
Dirk Wiemer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Wiemer

Dirk Wiemer is een ambitieuze amateurfotograaf, vooral op het gebied van landschaps- en natuurfotografie. Vooral heeft het hem de landschappelijke schoonheid op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst en het eiland Rügen aan de Baltische kust en op het Noord-Friese eiland Sylt voor de Noordzeekust van Sleeswijk-Holstein gedaan. Hij dwaalt met zijn camera maar ook regelmatig door de prachtige duinen van Jutland in Denemarken. Tijdens zijn reizen maakt hij graag foto's. De foto's doen denken aan zoveel mooie momenten. Hij deelt haar maar al te graag met anderen die hier en daar mochten blijven.

Alle werken van Dirk Wiemer


Meer weten over Dirk Wiemer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor The Guardians (Ribeira da Janela / Madeira / Portugal) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

The Guardians (Ribeira da Janela / Madeira / Portugal) van Dirk Wiemer

Koop de foto The Guardians (Ribeira da Janela / Madeira / Portugal) van Dirk Wiemer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 186 832
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden