The Incan Agricultural Terraces of Moray (Peru)

The Incan Agricultural Terraces of Moray (Peru) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 103340

The Incan Agricultural Terraces of Moray (Peru) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van de landbouw terrassen van Moray heb ik gemaakt tijdens mijn reis in Peru.
Moray ligt in de Heilige Vallei, vlakbij de plaats Marras. Moray werd door de Inca?s gebruikt als centrum voor landbouwexperimenten. Op de foto zijn een aantal landbouwterrassen te zien die uit de Inca tijd stammen. Ik wilde graag een weids beeld met diepte vastleggen van dit mooie gebied en dit heb ik kunnen doen door een groothoeklens te gebruiken.
De foto is gemaakt tijdens een korte excursie bij Moray. De gehanteerde sluitertijd is 1/50 seconde en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken