The Mechanical Exhibition

The Mechanical Exhibition van Marja van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

The Mechanical Exhibition van Marja van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 466807
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Dit lijkt misschien een poster uit de jaren 20/30, een affiche met de aankondiging voor een expositie met wat we nu oldtimers noemen, maar in werkelijkheid is dit werk op 28 april 2019, door mij, met behulp van Photoshop gemaakt ;-).

Dit werk is onderdeel van een drieluik: 3 op zichzelf staande werken, die samen tóch een geheel vormen. De overige 2 onderdelen van het drieluik zijn te vinden als u zoekt op werkcodes 466997 en 466758. Kleine tip mijnerzijds: kies voor de optie “Ingelijst” met een zwarte lijst en een spierwit passe-partout, dan komen deze werken het mooiste uit.

Over Marja van den Hurk

Marja van den Hurk profielfotoAl zolang ik me kan herinneren, maak ik foto’s. Ik ben ervan overtuigd dat er in alles en iedereen schoonheid schuilt. Pas als ik een foto heb gemaakt die dat daadwerkelijk ook laat zien, ben ik tevreden.

Bij fotografie ben ik afhankelijk van wat er voor mijn lens verschijnt. Ik ben gebonden aan wat ik voorgeschoteld krijg, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn.
Dat vindt mijn creativiteit soms wel een gemis.

Gelukkig kan ik mijn creativiteit goed kwijt in de kunst die ik maak op mijn computer.
Ik maak voornamelijk surrealistische werken, want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken