The Only Guarantee...

The Only Guarantee... van Cho Tang

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

The Only Guarantee...

van Cho Tang

The Only Guarantee... van Cho Tang

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55922
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 gratis verzending!

Omschrijving

Straatfotografie terwijl ik samen met mijn vriendin op een bankje ging lunchen. Deze foto is genomen in Yuen Long, Hong Kong en de man keek mij zo minstens een minuut aan.

Fine Art Fotografie: http://www.chopen.nl/
Commercieel Fotografie: http://www.chotang.nl/

Dit werk wordt aangeboden door Cho Tang

Cho Tang profielfotoIn slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Alle werken