The Rivalry - Ali vs Frazier

The Rivalry - Ali vs Frazier van Jarod Digital Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 49867

The Rivalry - Ali vs Frazier van Jarod Digital Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een eerbetoon aan de meest intense strijd tussen twee rivalen in de sportwereld ooit. Mohammed Ali en Joe Frazier met als ultiem hoogtepunt: The Thrilla in Manilla. Een gevecht zo goed als op leven en dood. Dankzij de drie bokswedstrijden tussen deze twee schijnt de glans van de grootste bokser ooit (mohammed Ali) heden ten dage toch nog een beetje feller.

Over Jarod Digital Art

Kunstenaar Jan Rodenrijs werkt onder de naam JAROD. Deze kunstenaar maakt grafische kunst vaak met als onderwerp bekende figuren uit de muziek, sport en entertainment wereld. JAROD maakt ook werken in opdracht zoals portretten. Zijn werk kenmerkt zich door het feit dat, alhoewel het werk gemaakt is op een computer, het door stijl en uitvoering vaak de uitstraling heeft van een waterverf/olieverf schilderij met impressionistische invloeden. Meer info over Jarod op

Alle werken