The Stars of the Van Brienenoordbridge

The Stars of the Van Brienenoordbridge van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 54213

The Stars of the Van Brienenoordbridge van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam heb ik gemaakt op een avond dat ik vanaf het centrum van Rotterdam terug fietste naar mijn woonplaats. Ik kon het niet laten om te stoppen voor een foto.
Het eerste deel van de Van Brienenoordbrug werd op 1 februari 1965 geopend door koningin Juliana. De tweede Van Brienenoordbrug werd geopend door minister van Verkeer en Waterstaat J.R.H. Maij-Weggen, op 1 mei 1990. De brug is een van de breedste en drukste autosnelwegen van Nederland. De totale lengte bedraagt 1320 meter. De overspanning van de brug is ruim 300 meter en de brug is hierdoor de grootste brug van Nederland. De brug is vernoemd naar de koopman en politicus Arnoud Willem baron van Brienen van de Groote Lindt (1783-1854).
Deze foto is gemaakt op een avond in maart 2013. De gehanteerde sluitertijd is 50 seconden en het diafragma f13.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken