Facebook pixel
The Stars of the Van Brienenoordbridge

The Stars of the Van Brienenoordbridge van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • The Stars of the Van Brienenoordbridge van Tux Photography thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 54213

The Stars of the Van Brienenoordbridge van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
The Stars of the Van Brienenoordbridge van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam heb ik gemaakt op een avond dat ik vanaf het centrum van Rotterdam terug fietste naar mijn woonplaats. Ik kon het niet laten om te stoppen voor een foto.
Het eerste deel van de Van Brienenoordbrug werd op 1 februari 1965 geopend door koningin Juliana. De tweede Van Brienenoordbrug werd geopend door minister van Verkeer en Waterstaat J.R.H. Maij-Weggen, op 1 mei 1990. De brug is een van de breedste en drukste autosnelwegen van Nederland. De totale lengte bedraagt 1320 meter. De overspanning van de brug is ruim 300 meter en de brug is hierdoor de grootste brug van Nederland. De brug is vernoemd naar de koopman en politicus Arnoud Willem baron van Brienen van de Groote Lindt (1783-1854).
Deze foto is gemaakt op een avond in maart 2013. De gehanteerde sluitertijd is 50 seconden en het diafragma f13.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken