The adorable girl van Maartje van Berkel

Werkcode: 263 385 Kopieer de werkcode

Maartje van Berkel profielfoto Eigentijdse schilderijen van de goede dingen in het leven, hier en daar een tikje extravagant. De schilderijen van Maartje van Berkel zijn vrolijk en een eyecatcher in elk interieur. De afbeeldingen spreken voor zich! Deze 'feelgood' schilderijen zijn geïnspireerd door dikke dames en gezellige taferelen in de kroeg en op een feestje waarbij de wijn en champagne rijkelijk vloeit.

De schilderijen van Maartje van Berkel zijn aantrekkelijk geprijsd zodat kunst voor iedereen toegankelijk is en iedereen een goede sfeer in huis kan halen.

Alle schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en zijn met verschillende technieken gemaakt. De doeken zijn allemaal afgewerkt met een vernislaag.

Dit werk wordt aangeboden door Maartje van Berkel

Als kind was Maartje altijd bezig met tekenen en schilderen. Na de middelbare school bleef dit trekken maar uiteindelijk werd het toch een universitaire studie Psychologie.Tekenen en schilderen is altijd een passie gebleven. In de drukte en hectiek van een jong gezin is juist het schilderen geweldige ontspanning en er ontstaan steeds nieuwe ideeën. Maartje maakt eigentijdse schilderijen van de goede dingen in het leven, hier en daar een tikje extravagant. De schilderijen van Maartje van Berkel zijn vrolijk en een eyecatcher in elk interieur. De afbeeldingen spreken voor zich! Deze 'feelgood' schilderijen zijn geïnspireerd door dikke dames en gezellige taferelen in de kroeg en op een feestje waarbij de wijn en champagne rijkelijk vloeit. De schilderijen van Maartje van Berkel zijn aantrekkelijk geprijsd zodat kunst voor iedereen toegankelijk is en iedereen een goede sfeer in huis kan halen. Alle schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en zijn met verschillende technieken gemaakt. De doeken zijn allemaal afgewerkt met een vernislaag.

Meer weten over Maartje van Berkel?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Vivianne
    Nederland
    5 / 5

    Professioneel en mooi product.
    Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Albert & Conny
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig kwaliteit canvas, fotopapier en keurige levering.
    Goede uitgebreide website. Vriendelijke medewerkers. Goede informatie over leveringstijden. En zeer mooie kwaliteit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Anita
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
    Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Corma
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
    Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Fredérique
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    G.J. Gertjan Odink
    Nederland
    5 / 5

    Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met Werk aan de muur.
    Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Anita van Splunter
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
    Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Rachel
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit, snelle levering
    Heel goed, een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Nelly
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooie schilderijen foto’s etc

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Lucas Meer
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022
    Annelies Hoolmans
    Nederland
    5 / 5

    Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk The adorable girl van Maartje van Berkel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden