The blue sea

van Elianne van Turennout

- Werkcode: 982093

Elianne van Turennout over The blue sea

Een surrealistische beeldmanipulatie van een oog, waar een havenlandschap in te zien is. We zeggen wel vaker dat blauwe ogen op de zee lijken, waardoor het idee ontstond om die twee te combineren. Rust maar ook beweging, zodat jij er naar blijft kijken.
The blue sea vind je in de categorieën Adobe Photoshop, Beeldmanipulatie, Boten & Schepen, Digital Art, Fotografie, Havens, Meeuwen, Oceanen en zeeën, Oog (anatomie), Spiegelbeeld (reflectie), Surrealisme en Zen.
Elianne van Turennout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Het begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken van Elianne van Turennout


Meer weten over Elianne van Turennout?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor The blue sea op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The blue sea van Elianne van Turennout

Koop dit digital art werk The blue sea van Elianne van Turennout als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 982093
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.