The elegant springflower

The elegant springflower van Watercolor Wall

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

The elegant springflower van Watercolor Wall

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 562178

10% voorjaarskorting
Nog 4 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 104 gratis verzending!

Omschrijving

The elegant springflower is een kleurrijke aquarel schilderij dat geschilderd is in een vrolijke illustratieve stijl. Het werk is gemaakt door Ricardo Bouman.
Het schilderij heeft een speelse compositie waarbij bloemstelen en bladeren in blauwe en groene tinten kriskras door elkaar groeien. En onderin zie je kleine bruine takjes met daarop kleurrijke bolletjes bestaande uit gele, rode en groene tinten. Door de vrolijke kleuren is dit werk bijvoorbeeld erg leuk in een kinderkamer.
Het schilderij toont één bloemknop dat omringt wordt door kleurige stuifmeel bolletjes die in de lucht zweven.
Het schilderij is gemaakt met verschillende aquarel technieken. Door te variëren met zowel volvlak als transparante kleuren, heeft Ricardo een opvallende en vrolijke lenteschilderij gecreëerd.

Over Watercolor Wall

Watercolor Wall profielfotoWatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder aquarel, inkt-en verfsoorten. De collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of bezochte locaties op de wereld.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in een hoge resolutie waardoor ze allen verkrijgbaar zijn als Artprint op elke formaat en materiaalsoort.

Alle werken