The elegant springflower

van WatercolorWall

- Werkcode: 562178

WatercolorWall over The elegant springflower

The elegant springflower is een kleurrijke aquarel schilderij dat geschilderd is in een vrolijke illustratieve stijl. Het werk is gemaakt door Ricardo Bouman.
Het schilderij heeft een speelse compositie waarbij bloemstelen en bladeren in blauwe en groene tinten kriskras door elkaar groeien. En onderin zie je kleine bruine takjes met daarop kleurrijke bolletjes bestaande uit gele, rode en groene tinten. Door de vrolijke kleuren is dit werk bijvoorbeeld erg leuk in een kinderkamer.
Het schilderij toont één bloemknop dat omringt wordt door kleurige stuifmeel bolletjes die in de lucht zweven.
Het schilderij is gemaakt met verschillende aquarel technieken. Door te variëren met zowel volvlak als transparante kleuren, heeft Ricardo een opvallende en vrolijke lenteschilderij gecreëerd.
The elegant springflower vind je in de categorieën Aquarel, Blauw, Bloemen & Planten, Bloemstengel, Botanische prenten, Illustraties, Kinderkamer, Lente, Schilderijen, Spring Elegance, Tuin, Watercolor en vrolijk.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral in aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op de beschikbare materiaalsoort en en in gewenste formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor The elegant springflower op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The elegant springflower van WatercolorWall

Koop de illustratie The elegant springflower van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 562178
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.