The lonely tree of Wanaka - Nieuw Zeeland

The lonely tree of Wanaka - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

The lonely tree of Wanaka - Nieuw Zeeland

van Ricardo Bouman

The lonely tree of Wanaka - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 145708

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 128 gratis verzending!

Omschrijving

The lonely tree of Wanaka is een prachtige eenzame boom (lonely tree), gelegen is in het Wanakameer / Lake Wanaka. Lake Wanaka ligt bij het plaatsje Wanaka, op het zuidereiland van Nieuw Zeeland. Door regenval en smeltwater staat deze boom in de zomer met zijn wortels in het water. In winter staat hij droog. Tijdens het fotograferen had ik geluk met het heldere weer, want sterke windvlagen vanuit de bergen gaven mij ook een heldere zicht op het gehele achterliggende landschappen met zijn mooie gebergten met eeuwige sneeuwtoppen.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken