The other side of daylight.

van Terra- Creative

- Werkcode: 473 344

Terra- Creative over The other side of daylight.

In de Nacht, als jullie slapen, ga ik naar huis. Die plaats waar mijn diepste gedachten op mij wachten, waar ik onkwetsbaar ben voor het gegiechel achter mijn rug en de blikken van afkeuring. De plek waar alles zich manifesteert zoals het in wezen is. De andere kant van het licht, de binnenzijde van de spiegel.
Onder de eeuwig draaiende nachthemel verzamelen zich de Reizigers met hun mobiele woningen. Vannacht zijn ze hier morgen...wie weet. Hier tonen we onze ware gedaante. En als je goed kijkt zie je behalve de verleiding en misleiding ook de beloning, het geheim. Every good boy deserves a favour. Daar hoort een stuk muziek bij, some Moody Blues.
The other side of daylight. vind je in de categorieën Collage, Digital Art, Fantasie, Illustraties, Keltische mythologie, Landschappen, Mystiek, Mythologie, Religie, Slaapkamer en Surrealisme.
Terra- Creative profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Terra- Creative

Terra-Creative is de naam waaronder Max & Vashti, een kunstenaars echtpaar, opereren. Wij maken vooral mozaieken en sculptures, maar daarnaast maken wij ook foto's tekeningen en schilderijen. Op deze site tonen wij vooral tekeningen, collages en foto's.

Alle werken van Terra- Creative


Waarom je kiest voor The other side of daylight. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The other side of daylight. van Terra- Creative

Koop de illustratie The other side of daylight. van Terra- Creative op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 473 344
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
222 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.