The perfect model - The Art of Victor

The perfect model - The Art of Victor van Stan Groenland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

The perfect model - The Art of Victor van Stan Groenland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 284392
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
84 gratis verzending!

Omschrijving

Terwijl ik aan het dagdromen was aan de Franse Riviera over het ontwerpen van een nieuw cartoonkarakter werd ik opeens gewekt door een grappig artistiek uitziend mannetje. Hij gaf mij alleen een stukje papier en een potlood en wilde dat ik hem ging portretteren. Het leek alsof het potlood uit zichzelf ging tekenen. Toen ik het kleine artistieke mannetje wilde vragen wat voor een bijzonder potlood hij mij had gegeven, was hij in het niets verdwenen.... Het geluid van de golven en een warme bries maakte mij wakker. Ach wat jammer, het was een droom . Terwijl ik naar de prachtige blauwe zee staarde en het zachte zand door mijn vingers liet glijden voelde ik opeens een stukje hout. Het was het potlood wat ik van dat kleine grappige mannetje had gekregen... Eenmaal thuis ging ik meteen mijn studio in om met het magische potlood het mannetje te tekenenen, en voilà... Mag ik aan je voorstellen.. Victor! Een kunstenaar met magische verrassingen!

Dit werk wordt aangeboden door Stan Groenland

Stan Groenland profielfoto“Alles begint ergens, dus ook in het niets waar iets kan ontstaan. Net als een wit vel papier je alle rust en ruimte biedt om je ideeën en verbeelding tevoorschijn te toveren. Zoals een illustratie een verhaal verteld wat iedereen kan begrijpen, welke taal je ook spreekt...”

Na mijn opleiding aan de Grafische School Eindhoven te hebben voltooid, startte ik mijn loopbaan bij een reclamestudio in Nuenen als grafisch ontwerper en illustrator. Later ben ik mij verder gaan ontplooien als zelfstandig illustrator en cartoonist. Mijn werk omvat o.a. het verzorgen van promotionele en redactionele illustraties, boek illustraties, cartoons, strips, character designs, visual concepts, logo designs, wenskaart designs, posters en affiches. Veelal in opdracht van uitgeverijen, reclamebureaus, de creatieve industrie en diverse andere bedrijven en instellingen.

Stan Groenland • illustrator & cartoonist

Alle werken