Things I Find #001

Things I Find #001 van Paul van Bueren

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 230363

Things I Find #001 van Paul van Bueren

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

'Things I Find' is een beeldverzameling van allerlei dingen die ik vind op mijn (avond)wandelingen. Hierbij kijk ik bewust een andere richting op dan ik dan normaal zou doen en dat levert verrassende beelden op. Alle foto's zijn gemaakt met een analoge point and shoot camera op diverse 35 mm films.

Over Paul van Bueren

Paul van Bueren, geboren op een herfstige zaterdag in 1979 te Gouda. Wonend te Goes, Zeeland.Een doener, een denker én een dromer, verenigd in één persoon. Observeren, kijken wordt zien. Waarom? Is een vraag die vaak terug komt. Subculturen, mensen die door hun uiterlijk of hun gedrag afwijken van een door de maatschappij opgelegde standaard. Tolerant en empathisch. Een estheet, het mooie van lelijkheid kunnen zien en vast leggen. Gevoelig voor authenticiteit, een gevoel moet als ?echt? ervaren worden als je naar de foto kijkt. Veel geduld en bereid om tijd en aandacht in het onderwerp te investeren.Dat is wie ik ben en waar ik voor sta en ga. Door te praten, vragen te stellen en te doen, help ik je het beeld te maken dat je in je hoofd hebt. Iets op maat? Dat kan, dan gaan we eerst om de tafel, met een bak koffie om te kijken en te luisteren wat je wilt en wat je nodig hebt.Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem contact met me op via: bueren@paulvanbueren of 06-54364535

Alle werken