Thingvellir National Park - IJsland

Thingvellir National Park - IJsland van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 140013

Thingvellir National Park - IJsland van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van het Thingvellir Nationale Park in IJsland heb ik gemaakt tijdens een korte trip in IJsland, februari 2015. In dit nationale park bevinden zich landschappen waar de Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen uit elkaar te trekken met een snelheid van enkele centimeters per jaar. De foto is gemaakt tijdens de 'Golden Circle Tour'.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken