This Never Happened (Or did it?)

This Never Happened (Or did it?) van Marja van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

This Never Happened (Or did it?) van Marja van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 403050
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Een door mij bewerkte afbeelding van een schilderij, toegeschreven aan de schilder Friederich Carl Albert Schreuel (ca. 1840). Dit is van alle werken die ik in 2018 heb gemaakt mijn persoonlijke favoriet, want het was een hoop werk, maar het is precies geworden zoals ik voor ogen had en een goed voorbeeld van het soort werken die ik het liefste maak: kunst met een knipoog ;-)

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

Marja van den Hurk profielfotoAl zolang ik me kan herinneren, maak ik foto’s. Ik ben ervan overtuigd dat er in alles en iedereen schoonheid schuilt. Pas als ik een foto heb gemaakt die dat daadwerkelijk ook laat zien, ben ik tevreden.

Bij fotografie ben ik afhankelijk van wat er voor mijn lens verschijnt. Ik ben gebonden aan wat ik voorgeschoteld krijg, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn.
Dat vindt mijn creativiteit soms wel een gemis.

Gelukkig kan ik mijn creativiteit goed kwijt in de kunst die ik maak op mijn computer.
Ik maak voornamelijk surrealistische werken, want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken